Hengityssuojain FFP2

5 kpl hygieenisissä paketeissa

FFP2-luokka suojaa P1-luokan lisäksi terveydelle vaarallisilta kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta, kuten siite- ja katupölyiltä. THL-ohjeistuksen mukaan hengityssuojaimia FFP2 voidaan käyttää myös suojautumiseen koronavirusinfektiolta, sillä FFP2 suojaa käyttäjää oikein käytettynä tehokkaasti pienemmiltäkin hiukkasilta, kuten bakteereilta ja viruksilta.

Hengityssuojain FFP2 on testattu ja todettu PPE Directive EU 2016/425 EN149:2001+A1:2009-standardin vaatimustenmukaiseksi. FFP2-luokituksen vähimmäiskriteeri on tiivistettynä, että se suodattaa vähintään 95% hiukkasista, jotka ovat halkaisijaltaan 6 mikrometriä tai suurempia. Suojain täyttää lisäksi KN95-suojausluokituksen sekä FFP2-luokituksen myötä myös Yhdysvaltalaisen N95-suojausluokituksen kriteerit.

Aseta maski kasvoille suun ja nenän peitoksi, nenätuki ylöspäin. Vedä kiinnityslenkit korvien taakse. Purista yläreuna tiukasti nenän pintaan. Kokeile tiiviys puhaltamalla, korjaa vuotokohdat tiiviiksi. Poista parta alta. Maski pitää vaihtaa, kun hengitys tuntuu epämiellyttävältä. Parhaan suojaustehon varmistaaksesi pue hengitysmaski tiiviisti kasvoille sen toimintatehon maksimoiseksi, sekä pese kädet maskin pukemisen yhteydessä ennen ja jälkeen.

Tuote on CE-hyväksytty.
Valmistaja: ZDEATA Science Technology Co.,Ltd

Hygieniatuote. Avatulla tuotepaketilla ei palautusoikeutta.

Saatavilla 5 kpl paketissa.

Määrä

5, 80